Рио Фърдинанд вярва, че Манчестър Юнайтед е клуб във възход, докато

...
Рио Фърдинанд вярва, че Манчестър Юнайтед е клуб във възход, докато
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд насочва Белингам към Манчестър Юнайтед

Рио Фърдинанд има вяра, че Манчестър Юнайтед е клуб във напредък, до момента в който триумфът на мърсисайдци е в застой и затова бъдеща звезда като Джуд Белингам в идеалния случай би трябвало да се реалокира на " Олд Трафорд ".

Ако поставите двата тима на една линия, Манчестър Юнайтед вървят в една посока, а Ливърпул е в застой. Не бих споделил, че Ливърпул е в крах, само че други тимове ги настигат и може би ги надминават. Ако съм състезател, да речем Джуд Белингам или Деклан Райс, двама от най-търсените британски халфове, които може да получат трансфер това лято, и някой каже " Манчестър Юнайтед или Ливърпул, къде отивате? ", забравете моя Манчестър Юнайтед, че съм играл там, би трябвало да отида при " алените дяволи "  точно в този момент.

Начинът, по който наподобява тимът, методът, по който се оформя съставът и по който мениджърите направляват ориста на своите тимове, а и считам, че ще са по-успешни за бъдещето, поради това аз в действителност бих избрал Юнайтед ", показа Рио Фърдинанд пред BBС.

В момента полузащитникът на Дортмунд е мечтан от четири клуба, а точно Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Манчестър Сити и Реал Мадрид. Челси и Пари Сен Жермен също се стремят да подпишат с играча, като се оповестява, че немският клуб ще изиска такса над 130 милиона паунда за играча.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР